Vet du hvor nøklene er?

NÅR du får det spørsmålet, tar du deg kanskje raskt til lommene for å sjekke. Hvis de ikke ligger der, kjenner du at pulsen raskt begynner å stige. Det er ikke en god følelse å mangle nøklene!
Det å ha kontroll på nøkler, har blitt en stor del av en entreprenørs hverdag. Med opptil titalls av nøkler per prosjekt, blir det fort en stor jobb å holde styr på:

  • hvor nøkkelen passer
  • hvem nøkkelen tilhører
  • hvor nøkkelen er nå
  • hvem som har disponert nøkkelen i firmaet
  • når den skal leveres tilbake

Hvordan har du og din bedrift pleid å løse dette? Noen har et nøkkelskap på kontoret, med en liste ved siden av for inn- og utsjekking. Det kan fungere bra, men man er da avhengig av å dra til kontoret for å få vite status på en nøkkel.
En annen metode kan være å bruke et excelark til å registrere nøklene. Det også kan fungere bra, men det ender fort med at noen få får ansvaret for inn- og utregistrering, og at man må ringe dem for å få status på nøklene.

«Det å ha kontroll på nøkler, har blitt en stor del av en entreprenørs hverdag»

Med slike system, går mye tid med hver uke på å kjøre, hente, levere og sjekke status på nøkler. Man får jo ikke gjort noe uten nøkler. Men, dette er dyrt!
Hadde du likt å ha en app hvor du kan gå inn å sjekke status på alle nøkler på prosjektene dine? Hvor ansatte kan ta ut nøkler, levere inn nøkler, overføre nøkler til en annen ansatt og få påminnelse om når den må leveres tilbake? Og hvor du ikke trenger å dra til kontoret for å sjekke det, men bare åpne appen på byggeplassen, hjemme eller et annet sted?

Kontroll har det!

Kontakt oss for å få denne funksjonen i deres helt egne app! Du kan velge om appen bare skal inneholde denne funksjonen, eller flere av de andre funksjonene vi har utviklet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden, godkjenner du innsamlingen av informasjonskapslene.  Les mer