Fremdriftsplan og prosjektplan

FREMDRIFTSPLAN OG PROSJEKTPLAN

Finnes det et enkelt og rimelig verktøy for prosjektplan og fremdriftsplan i gantt (stolper), som ikke krever kursing og som enkelt kan deles og oppdateres av flere? Svaret er JA.

Fremdriftsplan og prosjektplan har i mange tilfeller vært forbeholdt eksperter i Microsoft Project og vært et til dels lukket dokument som har blitt printet ut og hengt opp på veggen. Og utskriften kan fort bli utdatert.

Og i mange tilfeller har planen så mange nivåer og linjer at det er vanskelig for andre en planleggeren selv til å se noen sammenheng og verdi av planen.

Kontroll har fremdriftsplan og prosjektplanløsingen for deg

Kontroll har et enkelt verktøy for prosjektplanlegging og fremdriftsplanlegging som gjøres i skyen. Man kan til og med gjøre det på mobiltelefon.

Prinsippet og layout er det samme som i Microsoft Project, men man lagrer ikke en død fil. Her kan man dele planen til de man ønsker, så lenge man ønsker og gi dem de rettigheter man ønsker. Man kan også velge å bare dele eller vise deler av planen, f.eks et fag eller en periode.

Dette er genialt i en planleggingsperiode før oppstart. Man kan da invitere de ulike aktørene og fagene til å registrere sine aktiviteter på sine fag. Når fristen er ute vil prosjektleder ta over og gjøre tilpasninger slik at planen blir omforent. Deretter vil aktørene kun ha rettigheter og ansvar for å oppdatere utførelsesgrad på sine aktiviteter og fag.

Planen deles enkelt med en url-link (web adresse), og man kan henge opp en QR-kode på f.eks HMS tavlen som tar deg til den enhver tid oppdaterte planen.

Høres dette ut som noe du trenger?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden, godkjenner du innsamlingen av informasjonskapslene.  Les mer