Byggle – Et system for prosjektstyring fra Kontroll

Synes du prosjektstyring stjeler mye av tiden din? For oss i Kontroll er dette tilfellet i mange bedrifter i dag. Vi har laget en løsning som hjelper deg til å få gjort mer på mindre tid.

Byggle er et produkt med håndplukkede funksjoner og moduler fra vært system, som vi tror vil hjelpe deg på flere områder av prosjektarbeidet ditt. Det er enkelt og starte opp, og vi hjelper deg selvfølgelig på veien med både introkurs og support.

Frister det ikke med et komplett system, men du har sett noen funksjoner hos oss som du har lyst på, eller har lyst på noe i tillegg? Ta kontakt med oss! Vi leverer spesialutviklede moduler på bestilling.

Få mer tid med Norges mest komplette system for drift av byggebransjens mellomstore bedrifter!

byggle prosjektstyring

Brukerhistorier

Byggle inneholder

Oversikt over prosjekter

Med Byggle får du enkel oversikt over prosjekter med dasboard som viser oversikt over alt du trenger for å ha kontroll på prosjektene dine.

Fremdriftsplanlegging

Du har sikkert sett en fremdriftsplan fra MS Project med mange hundre aktiviteter som henger sammen i tre eller fire nivåer. Har man egentlig kontroll på fremdrift i en slik plan? Vi tror ikke alltid det. Vi har laget enkle verktøy for rask fremdriftsplanlegging som folk skjønner og som de kan rapportere tilbake på.

Mannskapsplanlegging

Dine ansatte er viktige ressurser som er kostbare og må utnyttes godt. Vår mannskapsplan kan gi deg oversikt over hvor mannskap er, og hvor de skal.

Oppgavestyring

Alle ansatte får en «Mine oppgaver»-funksjon i appen. Man tildeler oppgaver direkte, eller de genereres fra referater, befaringer og avvik mm. Få full oversikt over når ting er utført med tilhørende dokumentasjon, som bilder.

HMS

Det er faktisk lønnsomt å investere tid i god HMS. Men på den andre siden trenger det ikke ta mye tid. Med enkle funksjoner i app kan man dokumentere vernerunder, HMS-avvik (RUH), Sikker-jobbanalyser, mm. Og man får fulgt opp avvik og kan lære av sine feil.

Kvalitet

Seriøse kunder i dag setter høye krav til dokumentasjon av kvalitet. Og god kvalitet er lønnsomt. Men det tar tid og dokumentasjon blir ofte et etterslep. Med enkle verktøy i en app for kontrollplan, sjekklister og avvik, genereres dokumentasjon enkelt med nettbrett eller mobil ute på byggeplassen. Kunden blir trygg og får tillit når han ser at kvalitet blir tatt på alvor.

Funksjoner i Byggle

  • Timer, fravær og utlegg på prosjekt
  • Registrering av bilder og annen dokumentasjon på prosjekt
  • Prosjektrapporter som gir deg oppdatert informasjon om status på prosjekt
  • Varslingsplan på prosjekt
  • Mannskapsregistrering på prosjekt

Ønsker du et system, men har egne ideer og lyst på skreddersøm. Ta kontakt!

Oversikt over prosjekter

Med Byggle får du enkel oversikt over prosjekter med dasboard som viser oversikt over alt du trenger for å ha kontroll på prosjektene dine.

Fremdriftsplanlegging
Mannskapsplanlegging

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden, godkjenner du innsamlingen av informasjonskapslene.  Les mer